På onsdag 23/1 startar MediYoga i Brunflo igen. Fram till påskveckan varje onsdag klockan 18. Det är en full grupp som det ser ut nu. Det går  ändå bra att kontakta mig så antecknar jag dig till reservplats. Det kanske också går att få till platserna för mattorna i lokalen på annat sätt så fler får rum.

varmt välkommen!

<3

Ester Ekhart en av flera favorityogalärare <3

You are not alone! 
Just like you
I feel insecure sometimes
Just like you
I worry more then I like to at times
Just like you 
I wish life would be easier at times
Just like you
I feel so much that sometimes I numb myself to be able to handle it
Just like you 
I love so deeply that it can hurt
Just like you
I want to be happy
The point is, when we suffer deeply, we feel isolated and it becomes all about the I, me and mine story. But when we are more aware of our shared humanity, we feel connected again to life, to each other and the veil of feeling seperate from life will lift.
I am not better than you
I am not less than you
We are all the same!
Our sameness helps us to stay out of our personal story and keeps us feeling connected. Connection opens up our heart and love and peace are right here waiting for you. 
So please, it doesn’t matter how deep you suffer, acknowledge the feeling and realise you are not the only one. 
With love, 
Esther

Skaffa ett abonemang

En länk till dig som vill prova MediYoga när det passar dig. Superbra abonemang som jag själv använder flitigt.

 http://www.balansonline.se/home/a/13813

MediYoga i Brunflo

Ny omgång med 8 gånger mellan veckorna 15-22. Anmälan till studieförbundet vuxenskolan. Nu erbjuder jag klippkort. Möt våren med denna mjuka yogaform tillsammans med andra Yogis. 

Du är varmt välkommen!

MediYoga i Brunflo 17/1

Har glädjen att meddela att den 17 januari startar jag en ny omgång Yoga här i Brunflo. Anmälan via studieförbundet vuxenskolan. Låt mig instruera dig i en mjuk och skön yogaform med focus på andning, yogaövningar, avslappning och härlig mantra. Yoga är ett av planetens älsta system för hälsa och balans!

Fortsätter fram till jul!

Studieförbundet hjälper mig att ordna ytterligare yogapass fram till jul. Det känns bra att få leda människor genom ett lugnt och behagligt yogapass. ❤️

Start 11/10

Tänk att nu är det på gång med MediYogagruppen. Start 11/10. Ska bli så kul och spännande. Det går bra att anmäla sig på studieförbundets hemsida nu. 

Var och tittade på lokalen idag. Det blir jättebra där.  Mitt i Brunflo centrum🙏

MediYoga i Brunflo

Det börjar bli klart nu med planeringen för MediYoga klasser.  MediYoga där du får lära dig andningsteknik, mjuka rörelser och kroppsställningar, avslappning och meditation. Utförs på matta eller stol. Studieförbundet vuxenskolan hjälper mig med det praktiska i marknadsföring och anmälan. Det läggs ut under nästa vecka (37) på deras hemsida.  Första träffen blir den onsdagen den 11 oktober och priset blir 500 kr för 8 ggr. Om man vill köpa en fantastisk yogamatta i ull går det bra att göra det genom mig, den kostar då 895 kr. Välkommen till en höst där du ger dig utrymme för avslappning och balans.

Sensommarfest för själen

I söndags invigdes sensommarfest för själen på Yoga Shala i Östersund. Varje kväll fram till den 10 september kan man prova olika meditationsformer. Det är studieförbundet vuxenskolan som arrangerar det hela. På fredag 1 september ska jag hålla ett pass med MediYoga med inriktning på meditation. Ska guida deltagarna i startpaket 1. Jag sitter och planerar för det nu. Känns kul och lite nervöst. Önskar alla som är intresserade av meditation varmt välkomna.

Jag samlade lite fina grejer på ett litet bord i vardagsrummet i kväll och fotade. Kom förbi bakluckeloppis på torget tidigare i dag. En kvinna sålde dessa söta handdukar med broderi. Hon har köpt den i spanien på 70 talet. Köpte tre till den övriga samlingen jag har. Fyndade också en fantastisk vacker och fint skriven bok om yoga. Har läst mycket ur den redan i kväll. Inspirerande och ger hopp och glädje till mitt sinne. Tack för den. Och så diplomet från i torsdags då avslutningen på utbildningen ägde rum. Det var en fin cermoni vid utdelningen med vacker mantra. Glad och förväntansfull är jag som färsk MediYoga instruktör.

Till hösten kommer jag troligtvis hålla kurser i Brunflo. Studieförbundet vuxenskolan hjälper mig att arrangera det hela. Blir vi 6  personer så starta jag troligtvis vecka 47.  Lokalen blir vid centrumtorget mittemot ICA.

MediYoga instruktör

Jag är så nöjd och glad att jag snart är färdig med min utbildnig till mediyoga instruktör. Snart kan jag i mitt nystartade företag komma ut och instruera yoga till alla som är intresserade. Yoga är för alla och gör gott för alla. 

Jag återkommer med mera information när jag avslutat utbildningen (8 juni)

Sat Nam