Älskade textilier, Älskade yoga

Återbruk av textilier är vad jag brinner för. Vackra broderade dukar, som inte kan användas för att de har fläckar eller är lite trasiga får nytt liv som en liten festväska. Vackra korsstygnstavlor, monterar jag ner och skapar en enkel användbar väska eller kudde. Den omoderna tunikan blir till ett nytt klädesplagg.

Vill du ha sömnadshjälp, välkommen att höra av dig.

Har du textilier som inte används. Gör något av det. Lämna till second hand eller lämna till mig. Släng inte textil bland soporna. Det är så tragiskt med tanke på all energi som gått åt att producera det.

 

Som MediYogainstruktör guidar jag dig genom ett pass med mjuka enkla rörelser som är bra för rygg, axlar och nacke och även andra delar av kroppen. Det går utmärkt att sitta på stol om man vill det. Vi riktar focus innåt och fyller på med lugn, kraft och mer balans. En balans att bära med sig sen ut i vardagen. Den här yogaformen är utvecklad för att vara terapeutisk, att det finns svensk forskning som visar att MediYoga fungerar och att instruktörer har grundläggande medicinsk kunskap (jag är sjuksköterka).